Coventry University

Description

Simulation Centre Reception Office

Coventry University required a stripout of existing partitioning, suspended ceilings, kitchenette, ceramic tiling and all relevant plumbing & electrical items in order to create a 6m x 3m open area.

Once stripped out, it was made clear to us that due to the existing construction, amendments were necessary in order to form the required layout – as detailed below:

  • New bulkhead
  • New Microlook suspended ceiling
  • New slim line utility cupboard
  • Oak doors
  • Ironmongery
  • Plasterboard dabbing
  • Tape jointing
  • Decoration
  • Full height glazed composite partitioning, with integral blinds
  • Bespoke skirting
  • Whole floor area screeded level
  • Carpet tiling

 

Design Hub

First floor composite office:

  • Single glazed
  • Ash door
  • White contract vinyl wall covering
  • Satin stainless round rose ironmongery
  • SAA finish

If you’d like to enquire about a similar project, or something else all together, please feel free to contact us via our contact page